SIŽE PROJEKTI poseban su odjel unutar tvrtke Siže Kupres d.o.o. specijaliziran za izradu i opremanje eksterijera i interijera najrazličitijih prostora, te proizvodnju elemenata i proizvoda specifičnih namjena.

 

www.size-projekti.hr

 

Razvijaju se kao stalna težnja za inovacijama i unapređenjem ponude i poslovanja na projektnim poslovima temeljenim na suradnji s arhitektima, investitorima, građevinskim i drugim proizvodnim tvrtkama.

 
Proizvodi i usluge Siže projekata svoju primjenu nalaze u:
  • građevinskoj industriji - kroz izvedebu eksterijera i interijera najrazličitijih tipova javnih i stambenih objekata (bolnice, dječji vrtići, škole, hoteli, kampovi, marine, restorani, sportski, kulturni i vjerski objekti, trgovački i poslovni centri, benzinske postaje, kolodvori, zračne luke, javne garaže i proizvodni objekti).
  • brodogradnji - kroz proizvodnju i ugradnju različitih segmenata interijera i namještaja
  • industriji prijevoznih sredstava - kroz proizvodnju specifičnih elemenata potrebnih za uređenje interijera vlakova, autobusa, tramvaja itd.
  • niz drugih industrija i djelatnosti poput elektrotehničke, farmaceutske, prehrambene ili grafičke kroz proizvodnju i uslugu izrade specijalnih elemenata ili sklopova.
Osnovu ponude vezanu za eksterijer čine ventilirane fasade, balkonske ograde, zidne obloge i obloge nadstrešnica, mini objekti i urbana oprema, izrađeni uglavnom od Max compact Eksterijer ploča kao bazne sirovine.
 
Ponudu u interijeru čine proizvodi i opremanja vezana uz sanitarne i garderobne prostore javnih namjena, pregradne stijene, vrata, zidne i stropne obloge, akustične obloge, te širok spektar namještaja.
 
Zahvaljujući fleksibilnoj i dinamičnoj strukturi, Siže projekte klijenti mogu smatrati kvalificiranim, odgovornim i pouzdanim partnerom koji im može ponuditi prava rješenja bilo da se radi o pojedinačnom proizvodu, opremanju prostora ili visoko tehnološkoj usluzi.

Izgradnjom i razvojem vlastitog projektnog i tehničkog ureda, upotrebom sofisticirane tehnologije, potragom za novim materijalima, novim idejama, stvaranjem prototipova i konstantnom kontrolom kvalitete, Siže projekti nude svojim klijentima širok izbor proizvoda i usluga što im omogućuje konkurentnost na jedinstven i ekskluzivan način.
 
Upravo ulaganja u istraživanja i nove tehnologije, te razvoj novih proizvoda jedan su od najvažnijih aspekata u aktivnostima Siže projekata koji reflektiraju zadani cilj da se klijentima garantira korištenje proizvoda i opreme, koji kao najznačajnije karakteristike nose raznolikost, posebnost i kvalitetu uz ekonomski najprihvatljiviji rezultat.